Varainhankinta

Seuramme tukialuksen Agonuksen moottori on toimitettu Millog Marine & Power Oy:lle Hämeenlinnaan. Moottori on tarkastettu ja se on korjattavissa, mutta kustannusarvio on noin 22 000 euroa, jonka lisäksi muun muassa Agonuksen sisätilojen remontoinnista kertyy muita kuluja.

Sukellusseuramme on saatava huollon rahoitus järjestettyä ennen kuin voimme tilata moottorin korjauksen. Tästä johtuen seura on aloittanut rahankeruu kampanjan, jonka tavoitteena on saada kerättyä moottorin kustannusarvion verran, eli 22 000 euroa.

Pyydämme seuramme jäseniä ystävällisesti tukemaan Simppuja lahjoittamalla esimerkiksi 100 € / jäsen tai muun sopivan summan mielellään jo huhtikuun aikana Sukellusseura Simppu ry:n tilille FI22 5410 0240 0933 47Tämä mahdollisuus on vain seuran jäsenillä. Osallistuthan tähän rahankeräykseen, jotta voimme kesällä toteuttaa reissuja Agonuksella. Suuri kiitos jo lahjoituksen tehneille jäsenille. Samaten Agonuksen remontointiin tulee menemään merkittävä määrä talkootunteja, tekijöitä tarvitaan.

Mikäli joku
henkilö tai yritys joka ei ole Simppujen jäsen haluaa tukea seuraamme lahjoituksella voi hän maksaa tuen pienkeräystilille FI02 5410 0220 5731 36. Pienkeräyslupa Keräysnumero RA/2024/625.

Yritysten kontaktointi jatkuu ja yleisin tukimuoto on mainosmyynti seuran kotisivuille, jonne onkin jo ilmestynyt muutaman tukijayrityksen logo. Mikäli tiedät potentiaalisia yrityksiä, yrityksenne haluaa tukea seuraa, taikka haluat osallistua yritysten kontaktointiin, otathan yhteyttä puheenjohtajaamme Marko Niinistöön (050 368 7125, puheenjohtaja@simppu.net) yksityiskohtien sopimiseksi.

Suomen Meriarkeologinen Seura on tehnyt suosituskirjeen jota voi käyttää apuna keräyksessä seuran toiminnasta kertovan esitteen lisäksi.

Suuri kiitos jo tässä vaiheessa kaikille varainhankintaan osallistuneille!

Kuva: Freepik