Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

SUKELLUSKOULUTUS

Sukellusseura Simppu järjestää säännöllisesti laitesukelluksen perus ja jatkokurseja, jonne kaikki halukaat ovat tervetulleita. Lisäksi järjestämme tarvittaessa muuta sukellus- ja sukellukseen liittyvää koulutusta. Sukelluskurssit toteutetaan Sukeltajaliiton koulutusohjelmien mukaisesti. Kurssille osallistuvien on esitettävä Sukeltajaliiton terveysselvityslomake .

Laitesukelluksen peruskurssi, laitesukelluksen jatkokurssi, sukellusturvallisuuskurssi, nitrox-kurssi, DAN-ensiapukoulutus sekä Diving in Finland cross-over ovat avoimia kaikille laitesukeltamisesta kiinnostuneille. Muut kurssit ovat Sukellusseura Simpun jäsenille.

Laitesukelluksen peruskurssin teoriakoulutus on mahdollista suorittaa myös verkko-opintoina oman aikataulun mukaisesti. Perustaitojen harjoitteluajankohdat sovitaan jokaiselle kurssilaisille sopiviksi. Avovesisukellusharjoitukset tehdään viikonloppuleirillä 29.6. - 1.7. tai kesäkuun aikana Salon lähivesissä. Tutustu kurssiin tarkemmin ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Järjestämme myös laitesukelluskokeiluja. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran koulutusvastaavaan.

Lisätietoa koulutustarjonnasta ja kurssien järjestämisajankohdista löydät kyseisen koulutuksen alasivulta.