Laitesukelluksen peruskurssi (CMAS *)

Laitesukelluksen peruskurssilla opetellaan ne perustiedot ja -taidot, jotka laitesukeltaja tarvitsee sukeltaakseen ohjatusti esim. sukellusseuran leireillä ja sukelluskeskusten järjestämillä retkillä. Kurssin pääpaino on käytännön perustaitojen opettelussa ja sukellusturvallisuudessa. Peruskurssi sisältää 10 tuntia teoriaa, josta osa suoritetaan verkko-opintoina; allasharjoituksia ja 5 avovesisukellusta. Kurssi antaa valmiudet tehdä suoranoususukelluksia enintään 15-20 metrin syvyydessä edellyttäen, että sukellusolosuhteet ovat vastaavat tai paremmat kuin missä kurssi on järjestetty. Kurssin alaikäraja on 15 vuotta. Kurssin läpäisseelle sukeltajalle myönnetään sukeltajakortti. Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukainen laitesukelluksen peruskurssi täyttää CMAS * -koulutusstandardin vaatimukset.


Teoriakoulutus maaliskuun puolivälissä pääosin sähköisessä oppimisympäristössä
  • Allasharjoituksia uimahallilla 3.4., 10.4., 17.4. ja 24.4. (osallistumiskerrat sovitaan kouluttajien kanssa tarpeen mukaan)
  • Avovesiharjoituksia Salon ympäristön lähivesissä kesäkuun puolivälissä
  • Avovesiviikonloppu Sukellusseura Simpun tukialauksella ms Agonuksella 29.6. - 1.7. tai kesäkuun aikana Salon lähivesissä
  • Jokaiselle osallistujalle laaditaan yksilöllinen koulutussuunnitelma ja -aikataulu

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: sähköpostilla tai puhelimitse 040 8363600 / Mika Böös

Hinta: 390 €

Created with Woo®
© 2018 Sukellusseura Simppu ry