Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Laitesukelluksen peruskurssi (CMAS *)

Kurssikuvaus Laitesukelluksen peruskurssilla opetellaan ne perustiedot ja -taidot, jotka laitesukeltaja tarvitsee sukeltaakseen ohjatusti esim. sukellusseuran leireillä ja sukelluskeskusten järjestämillä retkillä. Kurssin pääpaino on käytännön perustaitojen opettelussa ja sukellusturvallisuudessa. Peruskurssi sisältää 10 tuntia teoriaa, 10 tuntia allasharjoituksia ja 5 avovesisukellusta. Kurssi antaa valmiudet tehdä suoranoususukelluksia enintään 15-20 metrin syvyydessä edellyttäen, että sukellusolosuhteet ovat vastaavat tai paremmat kuin missä kurssi on järjestetty. Kurssin alaikäraja on 15 vuotta. Kurssin läpäisseelle sukeltajalle myönnetään sukeltajakortti. Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukainen laitesukelluksen peruskurssi täyttää CMAS * -koulutusstandardin  vaatimukset.

Ennakkotiedot:

Aikataulu:

-Teoriakoulutus maaliskuun puolivälissä pääosin sähköisessä oppimisympäristössä

-Allasharjoituksia uimahallilla 3.4., 10.4., 17.4. ja 24.4. (osallistumiskerrat sovitaan kouluttajien kanssa tarpeen mukaan)

-Avovesiharjoituksia Salon ympäristön lähivesissä kesäkuun puolivälissä

-Avovesiviikonloppu Sukellusseura Simpun tukialauksella ms Agonuksella 29.6. - 1.7.  tai kesäkuun aikana Salon lähivesissä

Jokaiselle osallistujalle laaditaan yksilöllinen koulutussuunnitelma ja -aikataulu

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: sähköpostilla   tai puhelimitse 040 8363600 / Mika Böös

Hinta: 390 €